5 skäl till varför du skall starta egen form och figur-studio

Mer information om att starta egen studio
Mer information om att starta egen studio

1. KONCEPTET LOCKAR RÄTT MÅLGRUPP

I en konkurrensutsatt bransch måste du vara speciell – det är form och figur. Vår primärmålgrupp är kvinnor med livserfarenhet och därför med en lite högre medelålder. De sätter värde på den lilla och personliga studion och känner att de inte passar in på det stora gymmet.

 

2. BRA LÖNSAMHET (LÅG BREAK-EVEN)

Vi jobbar målmedvetet med att ständigt utveckla konceptet till förmån för ökad lönsamhet. Nyckeln är nöjda kunder och effektivt koncept som skapar mycket glädje och låga kostnader.

 

3. EFFEKTIVA & FUNGERANDE VERKTYG

Vi har drivit studios sedan 1990 och vet vad som fungerar. Studios bara för kvinnor har vi drivit sedan 2006. Vi har provat och testat det mesta. Och vi nöjer oss inte där. Vi utvecklar våra säljverktyg och arbetssätt kontinuerligt.

 

4. STÄNDIG UTVECKLING

Vi nöjer oss inte med att vara bra. Vi sträver hela tiden efter att BLI BÄTTRE. Vi coachar dig till framgång och ger dig alltid våra bästa råd. Vi jobbar i en härlig medvind där vi med fler studios skapar ännu större erfarenhet och nätverk som kommer dig som licenstagare till gagn. 

 

5. METODER SOM FUNGERAR OCH UPPSKATTAS

Till sist, men inte minst, trivs våra medlemmar med oss. Det gillar att de får snabba resultat med träningen, de uppskattar våra tips & råd för bättre kost, och de njuter av stunderna som förbättrar deras livskvalitet.

 

 

Låter det intressant? Här fyller du i din intresseanmälan.

 

Välj ansluten studio för mer information