Vår filosofi - ett annorlunda tankesätt

Vi har i flera år jobbat intensivt med att få fram det optimala konceptet. Vi har upptäckt två stora grupper som vi vill jobba med:

 

Du som aldrig varit på ett gym

Många träningsställen idag är FÖR "fanatiska" vilket bidrar till känslan av att man inte passar in. Man vågar sig inte dit, för man skräms av all träningshets.

 

Du som haft gymkort, som inte nyttjats

Du har köpt kort, tränat lite i början, men sedan inte nyttjat det så mycket mer. Du VILLE komma igång, gjorde ett försök, men lyckades inte få in träningen sm en livsstil. 

 

Vår filosofi är att hjälpa dig...

...som känner att du passar in i någon av dessa grupper (och såklart även dig som känner att konceptet passar dig bättre än andra). Vi vill ta bort träningshetsen, och istället sättan hälsan i ett större perspektiv. Utan krav på att träna 3-4 ggr/vecka á 60 min per gång. Hjälpa dig att finna balansen mellan kropp & själ.

 

Detta gör vi för att hjälpa dig...

Vi skapar inga träningsstudios. Vi skapar mötesplatser för kvinnor som har intresse för hälsa och livsstil. Hit kan du komma för att må bra. Oavsett om detta innebär att du svettas och har kul, eller om du bara vill varva ner, koppla av och få lite uppmärksamhet.

 

Vi tror på...

sambandet kropp & själ. Att må bra, och att var och en hittar sin väg för att må bra. En del mår bra av att träna mycket, en del mår bra av att promenera och varva ner. En del mår bra av att träffa andra människor.

 

Vi ger dig verktygen...

...och du väljer själv vilka som passar dig. I vårt medlemskap får du en grund att bygga på. Du behöver nödvändigtvis inte träna regelbundet, men vi tror du mår bra av att komma till form och figur och använda våra verktyg. Och inte minst tror vi att du mår bra av vetskapen av att verktygen finns, och du väljer själv när och hur ofta du väljer att använda dem.

 

Den bästa träningen...

...är den som blir av. Sätt låga mål och uppfyll dem. Många av våra aktiviteter är 28 minuter. Så du får tid, så att du hinner med. 

 

Kom inte bara för träningen...

...kom för att du mår bra av att vara hos oss och att du kan koppla av. Ta en kopp kaffe, läsa lite skvaller, koppla av och låt dig fyllas av energi.


Så här vill form och figur hjälpa dig

Vi vill hjälpa dig till en sundare livsstil och ett bättre välmående! Så här är vårt sätt att göra det på:

 

Vi tillhandahåller en mötesplats

Vi söker och etablerar fysiska mötesplatser, som gör att vi kan nå ut till kvinnor runt om i Sverige. Vi gör hellre många och små mötesplatser, än få och stora. På så vis når vi ut till fler kvinnor, och även på mindre orter.

 

Vi skapar en trivsam miljö

Vi bygger om och anpassar lokalerna. Skapar en kvinnlig miljö och atmosfär. Vi ser till att skapa en miljö som funkar rent praktiskt, och ekonomiskt. Vi håller kostnaderna låga och har smarta/effektiva lösningar, för att kunna hålla priserna låga, så ALLA kan ha råd att bli medlemmar.

 

Vi erbjuder ett attraktivt utbud 

Vi har letat upp de effektivaste träningsformerna, tagit reda på vad kvinnor vill ha för att kunna koppla av. Vi jobbar ständigt med att utveckla konceptet i linje med vår filosofi.

 

Vi bidrar till en fantastisk stämning

Vi skall jobba hårt för att skapa en sådär underbar och härlig stämning på studion. Utan krav, utan måsten, utan fördomar, men med glädje, med värme, med omtänksamhet och med hög service.

 

Vi sammanför kvinnor

Vi tror på mötet mellan människor. Vi tror på energin mellan människor och den energi man får AV människor. Vi tror att ett skratt förlänger livet, och en komplimang stärker självkänslan. 

 

Vi inspirerar och motiverar

Allt vi gör, skall vara för att inspirera och motivera till vår mission; att hjälpa dig till en sundare livsstil och bättre välmående.


Målet med vår filosofi & mission

Vår filosofi är sambandet mellan kropp & själ. Vår mission är att hjälpa dig till en sundare livsstil och bättre välmående. Vårt mål är att du med hjälp av form och figur blir/får...

 

...starkare så att du orkar mer

Med hjälp av fysisk aktivitet bättrar på din styrka, kondition och uthållighet. Du blir därmed starkare, får mer ork och blir mindre trött i slutet av dagarna.

 

...får mer energi

Genom att lära dig träning och/eller avkoppling, så kan du mobilisera mer energi, vilket gör dig gladare, piggare och med en sprudlande livsglädje.

 

...slippa ha ont

Detta är möjligt då du får kraft och energi att behandla och hantera det som gör ont. Ger dig kraft att vända dig till folk som hjälper dig och där du själv av egen kraft kan bidra till din självläkning.

 

...starkare självkänsla

Ett underbart mål som vi ser dagligen i vårt arbete. Kvinnor som genom att börja röra sig, lära sig komma ner i varv, lära sig att njuta av livet, lära sig att allt behöver inte vara perfekt (är redan perfekt som det är), får starkare självkänsla. Vågar mer, provar nya saker, känner sig bekväm i situationer som man tidigare fasat för.

 

...mer glädje

Genom att umgås i en positiv miljö, med glada och energiska människor, så blr man gladare. Starkare, mer energi, mindre ont, starkare självkänsla. Allt detta, eller var för sig, gör att man fylls av glädje och denna delar man gärna med sig av...vilket sprider glädjen vidare....

Välj ansluten studio för mer information