Ledningsgrupp för studios i Skåne

From 1 augusti 2014 har form och figur-studiosen i Skåne en ledningsgrupp bestående av platscheferna för studiosen, tillsammans med finansiären och grundaren av form och figur.


Här tas beslut av övergripande natur, och erfarenheter, kunskaper delas mellan alla i ledningsgruppen. Vi hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet, och försöker skapa en trygg grund att stå på för varje studio.


Varje studio drivs sedan som en eget bolag och utvecklas således helt lokalt, baserade på de intäkter som studion får från medlemmar. En del av vår affärsidé är just att skapa en samhörighet och möjlighet för medlemmar att tillsammans med oss göra studion till vad vi vill att den skall vara.

 

Ingrid Friis, Svedala

Den sydligaste av alla i ledningsgruppen, som har en gedigen mångårig erfarenhet av att vara eldsjäl och med en nyvunnen viktnedgång på nu ca 80 kg, så finns det numera också en stor portion kunskap och förståelse om att vara stor/väga mycket och vad som krävs för att man skall börja gå ner.


Som en sann entreprenör så brinner Ingrid för att hjälpa kvinnor att hitta balansen mellan kropp och själ, och få möjlighet att inspirera och motivera till stordåd.


För Ingrid finns inga gränser, utan allt kan man uppnå, med rätt portion kunskap, engagemang, tid och envishet. Studion i Svedala öppnade maj 2013 och har en stabil medlemstillväxt som ger kvitto på att kombiaton konceptet och Ingrids filosofi funkar.  Läs mer om Ingrid här


Astrid Henze, Ramlösa

En erfaren kvinnlig företagare, som genom åren skaffat sig erfarenhet i många branscher och med en röd (eller nu rosa) tråd i form av entreprenörsskap och engagemang.

 

Astrid är utbildad instruktör inom bla Zumba, men har även stora kvaliteter inom mindful- ness och som hon gärna delar med sig av genom sina pass.

 

För Astrid finns inga gränser, utan ser bara möjligheter och en högt uppsatt ambition att se till så att form och figur Ramlösa som Astrid är platschef för, skall återfå sin glans från fornstora dagar (studion öppnade mars 2006). Astrid är lugn, metodisk, kunnig och med båda fötterna i den skånska myllan. Läs mer om Astrid här

 

Patrik Arlesäter, grundare

Som en katt bland hermelinerna finns jag, Patrik Arlesäter, som vigt mina senaste 24 år att starta upp och driva 32 gym/studion.


Jag är glad och tacksam för alla de människor jag träffat genom åren och som gett mig både ros och ris av (det förstnämnda blir man glad för, det sistnämnda bättre). Och som bidragit till den insikt jag har om träning och hälsa.


Det finns säkert mycket man kan säga om mig,, om man inte har fått insikt i all fakta, men att jag brinner till 110% för jag gör och värnar om konceptet lär alla jag jobbar med kunna skriva under på.


Som en sockerberoende arbetsnarkoman, som söker annan balans i livet och hitta tillbaka till träningen, så mår jag bra av att koppla av och komma ner i varv, för att hämta energi och styrka.


Välj ansluten studio för mer information